ukenru
pidrozdili-kadirivtsiv-namagayutsya-prosunutisya-v-napryamkakh-zaytsevogo-ta-mayorska-boyovi-diyi-trivayut

Підрозділи “кадирівців” намагаються просунутися в напрямках Зайцевого та Майорська: бойові дії тривають

 • 140618 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Наступальними діями підрозділи так званих “кадирівців” намагаються просунутися в напрямках населених пунктів Зайцеве та Майорськ, бойові дії тривають. Про це йдеться у повідомленні Генштабу, передає УНН.

Деталі

На Слов’янському напрямку підрозділи ворога обстріляли з танків, мінометів, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони населених пунктів Вернопілля, Бражівка, Дібрівне, Долина, Богородичне, Донецьке, Райгородок, Краснопілля. Активних наступальних дій ворог не вів.

На Краматорському напрямку противник здійснював обстріли у районах населених пунктів Верхньокам’янське, Івано-Дар’ївка, Переїзне, Веселе, Роздолівка, Григорівка, Сіверськ.

На Бахмутському напрямку здійснював обстріли з мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії районів населених пунктів Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Кодема, Майорськ, Нью-Йорк, Суха Балка, Юр’ївка.

Сили оборони успішно відбили атаки ворога в напрямках населених пунктів Соледар, Бахмутське, Весела Долина.

Наступальними діями підрозділи так званих “кадирівців” намагаються просунутися в напрямках населених пунктів Зайцеве та Майорськ, бойові дії тривають.

На Авдіївському напрямку обстрілів зазнали населені пункти Тоненьке, Авдіївка, Карлівка, Первомайське, Водяне, Опитне, Веселе, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони успішно відбили атаку ворога біля Гусарівки

Раніше

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 48,7 тис. осіб, 2009 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП