ukenru
pidrobiv-dokumenti-i-pechatku-samoprogoloshenomu-v-o-golovi-kotsyubinskoyi-silradi-ogolosheno-pidozru

Підробив документи і печатку: самопроголошеному в.о. голови Коцюбинської сільради оголошено підозру

 • 11030 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Депутату Коцюбинської селищної ради, який підробивши офіційні документи і гербову печатку, самопроголосив себе в.о. голови Коцюбинської селищної ради, оголошено підозру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, передає УНН.

Так, встановлено, що депутат підробив і підписав рішення Коцюбинської селищної ради, відповідно до якого його обрано секретарем. У подальшому зловмисник вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості щодо дострокового припинення повноважень діючого селищного голови та підписав його. Після цього він подав підроблені рішення сільради до Відділу державної реєстрації виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

З метою завірення підроблених документів відтиском гербової печатки Коцюбинської селищної ради він звернувся до Коцюбинського селищного голови про отримання даної печатки. Однак, отримавши від селищного голови відмову про передачу гербової печатки депутат замовив виготовлення та отримав нову печатку Коцюбинської селищної ради.

Використовуючи підроблену гербову печатку, за інформацією прокуратури, зловмисник таким чином затвердив підроблені документи щодо рішення Коцюбинської селищної ради про дострокове припинення повноважень Коцюбинського селищного голови та про виконання обов’язків Коцюбинського селищного голови.

Йому оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,3,4 ст. 358 (підроблення офіційного документу, повторне підробленні офіційного документу, використання завідомо підробленого документу, підроблення печатки) КК України.

Нагадаємо, слідчі прокуратури і поліції на Дніпропетровщині затримали заступника голови міської ради, який отримав хабара у сумі 2500 доларів США за надання дозволу у сфері розпорядження земельними ресурсами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП