ukenru
pidozryuvanogo-u-zavolodinni-3-mln-dol-ssha-zaareshtuvali-v-odesi

Підозрюваного у заволодінні трьома млн дол. США заарештували в Одесі

 • 8512 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Чоловіку, який підозрюється у заволодінні 3 млн доларів США шахрайським шляхом, обрано запобіжний захід у вигляді тривання під вартою з можливою заставою у сумі 68 млн грн. Він підшукував осіб, які могли б надати позику для розвитку прибуткового бізнесу, однак використовував кошти на власний розсуд. Про це передає УНН з посиланням на прес-служба прокуратури Одеської області.

"В Одесі заарештовано чоловіка, який підозрюється у заволодінні 3 млн дол. США шахрайським шляхом", - йдеться у повідомленні.

Одеська місцева прокуратура № 3 (Приморський район) здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).

Так, завдяки оперативно-слідчим діям співробітники прокуратури спільно зі слідчими поліції та працівниками Одеського управління Національної поліції України викрили чоловіка, який переховувався від органів досудового розслідування, та повідомили йому про підозру.

За клопотанням місцевої прокуратури затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тривання під вартою, поряд із цим судом визначено розмір застави у сумі 68 млн грн.

Установлено, що підозрюваний шахрайським шляхом заволодів коштами потерпілих на загальну суму понад 3 млн дол. США. Зокрема, він підшукував осіб, які могли б надати позику для розвитку прибуткового бізнесу, однак використовував кошти на власний розсуд.

Як повідомляв УНН 22 травня, підліток перерахував шахраям 34 тис. грн за розблокування комп’ютера.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП