ukenru
pidozri-u-torgivli-narkotikami-skandalno-vidomogo-biznesmena-yuriya-chernetskogo-vidpravili-pid-vartu

Підозри у торгівлі наркотиками: скандально відомого "бізнесмена" Юрія Чернецького відправили під варту

 • 415673 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Скандальновідомому "бізнесмену" Юрію Чернецькому, якого підозрюють у торгівлі наркотиками, сьогодні суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 5 листопада, з можливою заставою 1 984 800 гривень, передає УНН.

Деталі

Сьогодні у Бориспільському районному суді відбулось засідання по справі Юрія Чернецького. 48-річного бізнесмена обвинувачують по ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Прокурор у справі Чернецького вимагає у суду ув’язнення обвинуваченого на 8 років. Сторона обвинувачення вказує на наявність свідків та відео, на якому видно, як у 2020-му році Чернецький збув наркотичні речовини підставному працівнику силових структур.

Суд призначив обвинуваченому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 5 листопада, з можливою заставою 1 984 800 гривень.

Наступне засідання, на якому мають оголосити вирок, відбудеться 18 жовтня.

Контекст

25 серпня поліція Києва повідомила, що в столиці затримали 48-річного наркоторговця, у якого вилучили не лише розфасований кокаїн і гроші, а також набої.

Після цього його дружина, співачка Інна Воронова, у відео в Instagram оголосила збір грошей на заставу, щоб її чоловік вийшов зі слідчого ізолятора тимчасового тримання.

Додамо

У січні минулого року прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно підозрюваного Юрія Чернецького за ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України. Тоді суд обрав йому запобіжний захід, не пов’язаний із утриманням під вартою. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП