ukenru
pidlitok-zaginuv-na-zaliznitsi-u-gorishnikh-plavnyakh

Підліток загинув на залізниці у Горішніх Плавнях

 • 9192 переглядiв

ПОЛТАВА-КИЇВ. 13 грудня. УНН. У м.Горішні Плавні вчора, 12 грудня, поблизу залізничної станції Золотнишино виявили тіло учня 7-го класу місцевої школи. Судячи з характеру отриманих травм, підліток загинув під потягом. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр повідомив начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

"Це дуже трагічний випадок. На тілі виявили ушкодження, характерні для травмування потягом. Встановили особу загиблого. Ним виявився хлопчик 12-ти років", − розповів Ю.Сулаєв.

За його словами, наразі всі обставини трагедії з'ясовує поліція.

Нагадаємо, 2 грудня вночі на спецлінію поліції надійшло повідомлення, що на перегоні Буча-Ірпінь за річкою Бучанка вантажний потяг сполученням Київ-Ковель насмерть збив дитину. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, яка встановила особу постраждалого. Ним виявився 14-річний місцевий житель. Зі слів очевидців, хлопець намагався покінчити життя самогубством і навмисно ліг на колію, водій поїзда не зміг вчасно загальмувати. Від отриманих травм дитина померла одразу.

Українські Національні Новини

Суспільство