ukenru
pidlitok-na-mikolayivschini-povisivsya-pislya-svarki-z-batkom

Підліток на Миколаївщині повісився після сварки з батьком

 • 7606 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Учень 9-го класу повісився на шпагатній мотузці у сараї домоволодіння після того, як батько висварив його за паління. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Миколаївської області.

"24-го червня до Братського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового фельдшера Братської Центральної районної лікарні. Медик повідомила, що у сараї власного домогосподарства було знайдено тіло 14-річного учня 9-го класу однієї з місцевих шкіл", - йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції з’ясували, що напередодні трагедії батько хлопця знайшов у нього цигарки та посварив. Коли батьків не було вдома, хлопчина повісився на шпагатній мотузці у сараї домоволодіння.

Тіло загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи. Кримінальне правопорушення попередньо кваліфіковано за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), як вимагає процедура у разі подій із смертельними наслідками. У ході слідства кваліфікація правопорушення може бути змінена. 

Як повідомляв УНН 26 червня, миколаївський підліток випадково застрелився з дробовика.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП