ukenru
pidlitku-dali-10-rokiv-uvyaznennya-za-vbivstvo-malolitnoyi

Підлітку дали 10 років ув'язнення за вбивство малолітньої

 • 10390 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. За вбивство малолітньої дівчини підлітка на Дніпропетровщині засудили до 10 років за ґратами. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Дніпропетровської області.

"Вироком Дніпропетровського районного суду 15-річного юнака визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.115 та ч.1 ст.185 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини, крадіжка)", - вказали у прокуратурі.

Як зазначили у відомстві, встановлено, що у червні 2018 року обвинувачений разом з 13-річною шкільною подругою розпивали алкогольні напої. "Після опівночі підлітки пішли до ставка на околиці смт Іларіонове, де між ними раптово виникла сварка. Обурений молодик наніс дівчині численні удари по голові та тілу, після чого задушив. Усвідомлюючи, що потерпіла не подає ознак життя, хлопець залишив місце злочину, прихопивши мобільний телефон дівчини", - додали у прокуратурі.

"Свою вину підсудний не визнав, проте її повністю доведено стороною обвинувачення, що підтримувалось прокуратурою Дніпропетровської області. Суд призначив молодику покарання у вигляді 10 років позбавлення волі", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, студента судитимуть за вбивство однолітка у гуртожитку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП