pidkidav-ta-butsav-nogami-cholovik-zhorstoko-znuschavsya-z-sobaki-v-odnomu-z-parkiv-kiyeva

Підкидав та буцав ногами: чоловік жорстоко знущався з собаки в одному з парків Києва

 • 169612 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. В одному з київських парків дві дівчини стали очевидицями, як чоловік жорстко поводився з цуценям йоркширського тер'єра, періодично підкидуючи та буцаючи його ногами. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва, передає УНН.

Цитата

«Нещодавно в одному з парків Києва дві дівчини стали очевидицями моторошної картини. Чоловік волок на повідцю цуценя йоркширського тер'єра, періодично підкидуючи та буцаючи його ногами», - ідеться у повідомленні поліції Києва.

Деталі

Заявниці зафільмували цей випадок та зателефонували на лінію 112. На місце прибули патрульні поліції, які виявили та затримали того самого чоловіка з собакою. Причину своєї агресивної поведінки відносно тварини громадянин пояснити не зміг. Жорстокого власника тварини передали слідчим для подальшого з'ясування всіх обставин події.

Цуценя доставили до ветеринарної клініки, де його оглянули лікарі. Повідомляється, що песик залишається у медичному закладі для лікування.

Раніше УНН повідомляв, що у Волинській області поліцейські розслідують факт жорсткого поводження з твариною у Ковелі. Жінці, яка знущалась з вівчарки загрожує до 8 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Впала і не може піднятися: через ракетну атаку рф на Київщину постраждала тигриця

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Історична угода: Ізраїль продав Фінляндії "Пращу Давида"

     • 786333 переглядiв

    На Сумщині прикордонники знешкодили черговий FPV-дрон

     • 117599 переглядiв

    Негода у Києві: є підтоплення у трьох районах

     • 255620 переглядiв

    Ранковий удар по Херсону: окупанти вбили 64-річного чоловіка

     • 111842 переглядiв