pidhotovka-do-nastupnoi-zustrichi-radnykiv-iz-natsbezpeky-ta-realizatsiia-punktiv-formuly-myru-yermak-pohovoryv-iz-predstavnykom-par

Підготовка до наступної зустрічі радників із нацбезпеки та реалізація пунктів Формули миру: Єрмак поговорив із представником ПАР

 • 25836 переглядiв

Єрмак обговорив з Муфамаді Формулу миру та плани щодо майбутнього діалогу між Україною та ПАР. Йшлося також про наступну зустріч радників з питань безпеки.

Глава офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента Південно-Африканської Республіки з питань національної безпеки Сідні Муфамаді - йшлося про підготовку до наступної зустрічі радників із нацбезпеки та проведення ключових заходів стосовно реалізації пунктів Формули миру, передає УНН.

"Подякував співрозмовнику за активну участь у зустрічах на рівні радників щодо імплементації Української формули миру.

Обмінялися думками щодо підготовки до наступної зустрічі радників із нацбезпеки та проведення ключових заходів стосовно реалізації пунктів Формули миру в наступному році", - повідомив Єрмак у Telegram.

Також було обговорено питання контактів між Україною та ПАР у найближчій перспективі.

Крім того, глава ОП "переказав привітання від Президента Володимира Зеленського з прийдешнім Новим роком і висловив сподівання на подальше посилення двостороннього діалогу".

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Favbet Foundation провели святкові змагання серед дитячих клубів

     • 22007 переглядiв