ukenru
pidgotovche-sudove-zasidannya-u-spravi-patrulnogo-s-oliynika-priznacheno-na-30-grudnya

Підготовче судове засідання у справі патрульного С.Олійника призначено на 30 грудня

 • 6340 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Голосіївський районний суд Києва призначив на 30 грудня підготовче засідання щодо співробітника управління патрульної поліції в Києві Сергія Олійника, підозрюваного в убивстві 17-річного пасажира BMW. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, передає УНН.

"Голосіївський райсуд м. Києва призначив на 30 грудня підготовче засідання у провадженні щодо поліцейського С.Олійника", - написала Н.Максимець.

Вона додала, що суд вирішив провести засідання о 8 годині ранку.

Нагадаємо, 22 грудня у прокуратурі Києва повідомляли, що скерувала до суду обвинувальний акт щодо співробітника Управління патрульної поліції в Києві Сергія Олійника, підозрюваного в убивстві 17-річного пасажира BMW.

Як повідомляв УНН, у ніч на 7 лютого під час переслідування автомобіля BMW, в якому перебували чотири підлітки, патрульна поліція відкрила вогонь. У результаті обстрілів, пасажир BMW, якому було 17 років, загинув від кульового поранення у серце. 

С.Олійнику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.15, п.5 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) та ч.2 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП