ukenru
pidbito-pidsumki-mizhnarodnogo-konkursu-istoriya-mywaudog

Підбито підсумки міжнародного конкурсу “Історія #mywaudog”

 • 15912 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Добіг кінця конкурс історій про улюбленців “Історія #mywaudog”. З 25 червня до 1 липня власники тварин публікували в Instagram історії про пухнастих друзів, що змінили їх життя. В конкурсі взяли участь понад 200 історій з України, Росії, Білорусі. Організаторам було вкрай важко обрати переможців. Проте призи від COLLAR Company та партнерів вже поїхали до чотирнадцяти авторів, передає УНН.

Кожна з цих історій наповнена безмежною турботою про тварин. Метою конкурсу було формування культури pet-friendly — і ці розповіді дають надію, що наше суспільство як ніколи близьке до цієї мети.

“Про Жасмін я дізналася від волонтера з Facebook: “Хаскі збито на трасі. Жива, боремося за життя. Власнику, знайдися!” Місяць я допомагала волонтерові, поки не знайдеться власник. Він так і не знайшовся. У Жасмін була важка ситуація, вона не ходила і вила, тому її тримали на знеболювальному і снодійному. Через місяць її дозволили виписати, і я забрала її, але вже не на перетримку, а назавжди,” — розповідає siberianhusky.jaster.

Сandy_husky_dog розповідає про Вітюшу — особливого собаку, що не має двох задніх лап та пересувається на інвалідному візку: “Питання соціалізації виявилося для нас найважчим. Психіку щеняти було зламано жорстоким і несправедливим ставленням. Нам довелося, окрім лікування, заслужити його довіру. Було все, і ікла, і укуси, але наші зусилля не були даремні і Вітюша пішов назустріч. В мережі я випадково натрапила на проєкт #theyellowdogproject про “особливих жовтих собак”. Стрічки чи нашийники жовтого кольору просять людей дати собаці простір та тримати своїх тварин трохи далі. На жаль, суспільство ще мало знайоме з цим атрибутом і часто вважає, що це просто прикраса. Сподіваємося, що сила Інтернету допоможе розповсюдити “жовтий знак.”

Дякуємо учасникам і учасницям за такі неймовірні історії і щиро вітаємо переможців!

Партнерами конкурсу виступили: WAUDOG, Клуб 4 Лапи, БФ Happy Paw, Animal-ID, Українські національні новини.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу