ukenru
pid-rostovom-na-donu-perekinuvsya-pasazhirskiy-avtobus-ye-zagibli

Під Ростовом-на-Дону перекинувся пасажирський автобус, є загиблі

 • 14362 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. У Ростовській області автобус з'їхав у кювет і перекинувся, в результаті чого загинули чотири людини, серед них трирічна дитина. Про це РІА Новини повідомив представник регіонального управління МНС, передає УНН.

Аварія сталася о 04.00 в Білокалітвенскому районі. Автобус King Long їхав з Саратова в Ростов-на-Дону. Всього в салоні в момент ДТП перебував 31 пасажир.

За оперативними даними, 12 постраждалих доставили в центральну районну лікарню в Білій Калитві, ще одного госпіталізували в медустанову Каменськ-Шахтинського. Решту пасажирів відправили до Ростова-на-Дону і Білу Калитву на попутках. Пізніше стало відомо, що кількість постраждалих збільшилася до 14.

Як повідомили в регіональному УМВС, 50-річний водій автобуса, за попередніми даними, не впорався з керуванням під час сильної ожеледиці. В аварії він не постраждав, його допитають після завершення огляду місця події.

Нагадаємо, в Харківській області на автодорозі Чугуїв-Мілове водій рейсового автобуса не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на узбіччя дороги та допустив перекидання транспортного засобу.

Українські Національні Новини

Новини Світу