pid-pritsilom-buv-aerodrom-ignat-pro-nichnu-ataku-shakhedami

"Під прицілом був аеродром" - Ігнат про нічну атаку "шахедами"

 • 396260 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Російські війська цієї ночі, як і напередодні, намагалися атакувати аеродром у Хмельницькій області, повідомив у четвер в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише УНН.

Цитата

"Шахеди", бачимо, знищили 100%. Знову ж таки не дає спокою окупантам аеродром Старокостянтинів. Ну, не сам аеродром, а наші військові льотчики, які завдають ударів. Ви бачите, яка "бавовна" гарна відбувається на окупованих територіях зокрема. Тому, власне, і от є під прицілом сьогодні цей аеродром. Він був учора під прицілом, і "шахеди" теж у більшості випадків були спрямовані сьогодні саме туди", - сказав речник ПС ЗСУ.

"Учора окрім ракет, які летіли фактично гуськом одна за одною", міняли напрям руху, летіли на захід, а потім "з заходу поверталися в східному напрямку, у напрямку Хмельницької області, а саме - Старокостянтинова. І в той же час, одночасно, ворог вирішив завдати удару ще й з півночі з літаків МіГ-31К ракетами "Кинджал". Ну, розуміємо, чим можна збити "Кинджал", ну, власне тому там є певні пошкодження, про які ми, звісно ж, повідомляти не будемо", зазначив Ігнат.

При цьому Ігнат зауважив, що вночі, "на жаль, "Калібри" не вдалося уразити", і що окупанти "продовжують нищити порти".

Нагадаємо

Російські війська у ніч на 27 липня атакували двома крилатими ракетами типу "Калібр" та 8 ударними дронами типу Shahed, усі вісім дрони знищено у межах Хмельницької, Дніпропетровської та Донецької областей.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі