ukenru
pid-poltavoyu-vzhe-mayzhe-dobu-gorit-miske-smittyezvalische

Під Полтавою вже майже добу горить міське сміттєзвалище

 • 16324 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Вчора під Полтавою сталася пожежа на міському сміттєзвалищі твердих побутових відходів. Про це журналісту УНН розповів речник ГУ ДСНС у Полтавській області Віталій Шкаревський.

За його словами, повідомлення про пожежу надійшло 31 липня о 12:00.

"На Полтавському міському сміттєзвалищі твердих побутових відходів сталася пожежа, а саме загоряння сміття на площі близько 2 га. На даний час залучено 9 одиниць техніки, 41 осіб особового складу для ліквідації даної пожежі. На місці було розгорнуто пожежно-насосну станцію, яка подає воду із річки Ворскли", - сказав Шкаревський.

За його словами, вчора станом на 22:00 було ліквідовано займання 0,5 га сміття, а з 6:00 було продовжено гасіння пожежі, адже вночі гасити небезпечно.

"Складність гасіння полягає в тому що там велика кількість горючих матеріалів. Також рятувальники вчора збили сильне задимлення. Наразі як такого горіння вже не має, рятувальники опрацьовують всі ділянки, розгортають тракторами та проливають", - розповів Шкаревський.

Нагадаємо, під Києвом на території модульної АЗС виникла пожежа, через що постраждала 1 людина. Її з опіками госпіталізували до лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП