ukenru
pid-kharkovom-goriv-sanatoriy

Під Харковом горів санаторій

 • 20499 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. У Харківській області сталася пожежа у корпусі санаторію " Бермінводи". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСНС.

Так, сьогодні 4:30 до рятувальників надійшов сигнал про пожежу у шестиповерховому адміністративному корпусі ДП "Клінічний санаторій "Курорт Березівські мінеральні води" у селі Березівське Харківської області.

"По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що горить перший поверх 6-ти поверхового корпусу. Існувала загроза розповсюдження полум'я на другий поверх. Площа пожежі складала близько 350 кв.м", – прокоментували рятувальники.

Пожежу локалізували о 06:05, а о 07:41 – повністю ліквідували.

"Жертв та постраждалих немає. Для ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 50 чоловік особового складу служби порятунку. Причина виникнення пожежі та сума збитків наразі встановлюється", – уточнили у ДСНС.

Нагадаємо, у пожежі, яка сталася у житловому будинку у Харківській області, загинула 17-річна жінка зі своєю 4-місячною дитиною.

Як повідомляв УНН, у вересні 2018 року у санаторії "Красні зорі" в Одесі сталася пожежа. Горів дах дерев'яної двоповерхової будівлі по всій площі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП