ukenru
pid-chas-viboriv-na-poltavschini-cholovik-zasnuv-u-kabintsi-dlya-golosuvannya

Під час виборів на Полтавщині чоловік заснув у кабінці для голосування

 • 9990 переглядiв

ПОЛТАВА-КИЇВ. 11 грудня. УНН. Сьогодні в Сергіївській об’єднаній територіальній громаді на ДВК №530060 чоловік заснув у кабінці для голосування. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомила координатор громадського спостереження ОПОРИ за виборами у Полтавській області Дар’я Черкашина, передає УНН-Центр.

“До дільниці зайшло дві людини (брат і сестра). Чоловік був трохи напідпитку, проте, коли зайшов до теплого приміщення, його, мабуть, розморило. Бо коли він зайшов до кабінки проголосувати — заснув. Коли його сестра вийшла з кабінки і наступний виборець хотів зробити своє волевиявлення, то у щілину побачив, що там чоловік спить”, — написала Д.Черкашина.

За словами Д.Черкашиної, на дільницю була викликана поліція, яка вивела чоловіка з приміщення ДВК. Проте з допомогою сестри він проголосував (адже фізично не міг самостійно зробити це) і під контролем поліції вкинув бюлетень в урну.

Нагадаємо, представники Громадянської мережі ОПОРА зафіксували перші порушення на виборах в Миколаївській та Вінницькій областях.

Як повідомляв УНН, сьогодні, 11 грудня, відбуваються вибори у 41 об’єднаній громаді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП