ukenru
pid-chas-novorichnikh-svyat-politsiya-pratsyuvatime-v-posilenomu-rezhimi

Під час новорічних свят поліція працюватиме в посиленому режимі

 • 8744 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. На час проведення новорічних та різдвяних свят Національна поліція розробила комплекс заходів із забезпечення безпеки та порядку. Про це повідомив департамент комунікації Національної поліції України, передає УНН.

"Ми проводили командно-штабні навчання, тож алгоритм взаємодії між підрозділами Нацполіції, Нацгвардії, рятувальників та прикордонників – ми все це відпрацювали. Хотів би, щоб ви звернули увагу на ті завдання і ті заходи, які будуть відбуватися. І в той же час, щоб ви були готові до вирішення якихось нештатних ситуацій", – повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Зокрема, передбачено максимальне перекриття нарядами поліції місць масового перебування громадян та їх обстеження вибухотехніками. Також планується створення додаткових слідчо-оперативних груп та груп документування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники розповіли про графік роботи КПВВ на Донбасі під час свят

Крім того, в місцях проведення дитячих святкових заходів працюватимуть інспектори ювенальної превенції та шкільні офіцери Департаменту патрульної поліції. У разі потреби поліція здійснюватиме супроводження організованих груп дітей.

Заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич додав, що обов’язково необхідно забезпечити максимальну присутність правоохоронців у місцях релігійних відправ та поблизу культових споруд.

Нагадаємо, у період новорічних свят Державна прикордонна служба посилить охорону кордонів України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП