persha-ledi-ssha-diznalasya-pro-poyizdku-baydena-v-ukrayinu-lishe-pered-yogo-vidyizdom

Перша леді США дізналася про поїздку Байдена в Україну лише "перед його від'їздом"

 • 530455 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Перша леді США Джилл Байден розповіла, що дізналася про візит свого чоловіка, президента Джо Байдена, в Україну "безпосередньо перед тим, як він від’їхав", і додала, що висловила певну стурбованість щодо цієї поїздки. Про це інформує УНН, посилаючись на CNN.

Цитата

"Він (Джо Байден - ред.) сказав мені, начебто, перед тим, як відправитися, і я відповіла: "Що? Куди ти їдеш?", – сказала перша леді США.

Деталі

Джилл Байден додала, що дізналася "безпосередньо перед тим, як він відправився, тому що це було таємно". На запитання, чи хвилювалася вона щодо його поїздки в Україну, перша леді відповіла, що "звичайно, хвилювалася".

Вона сказала, що не пам'ятає, чи повідомляв їй президент про візит в Україну під час недавньої вечері у Вашингтоні на вихідних, і зауважила, що кілька разів розмовляла з Байденом під час його поточної поїздки в Україну та Польщу.

"Він відчув, що все пройшло добре, і він був радий, що поїхав", — сказала перша леді, пізніше додавши, що не бачила висвітлення його недавньої промови у Варшаві, тому що вона викладала.

"Я не бачила нічого з преси, тому що я була в класі весь час. Але я збираюся... подивлюся. Я чула, що виступ у Польщі був чудовим", - підсумувала вона.

Нагадаємо

Президент США Джо Байден у понеділок, 20 лютого, прибув до Києва з неочікуваним візитом, під час якого оголосив про допомогу Україні на пів мільярда доларів та про додатковий пакет військової допомоги Україні.

Наступного дня, 21 лютого, Байден прибув з робочим візитом до Польщі. Виступаючи у Варшаві, він заявив, що оскільки Україна продовжує захищатися від натиску росії і починає власний контрнаступ, це будуть важкі і дуже гіркі дні.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    США обіцяють нові санкцій проти рф уже в "найближчі дні"

     • 458036 переглядiв

    Євробачення-2023: Саніна з The Hardkiss стане однією з ведучих

     • 1005971 переглядiв