pereselentsi-v-ternopoli-otrymaly-humanitarnu-dopomohu-vid-fondu-vadyma-stolara

Переселенці в Тернополі отримали гуманітарну допомогу від Фонду Вадима Столара

 • 22287 переглядiв

Фонд Вадима Столара надав продуктові набори для підтримки внутрішньо переміщених осіб у Тернополі в рамках своїх постійних гуманітарних місій по всій країні. Фонд планує свої місії на основі аналізу та запитів від тих, хто був змушений покинути свої домівки внаслідок триваючої російської агресії.

Волонтери Фонду Вадима Столара здійснили гуманітарну місію до Тернополя, де перебуває багато вимушено переміщених осіб. Щоб підтримати постраждалих від війни українців, представники Фонду привезли продуктові набори, повідомляється на сайті благодійної організації, передає УНН.

"Через російську агресію сьогодні в Україні близько 5 млн вимушених переселенців. Війна лишила цих людей будинків, у багатьох забрала рідних та близьких. Ми намагаємось підтримати їх, і продовжуватимемо гуманітарні місії по всій Україні", – розповів засновник Фонду Вадим Столар.

Від початку масштабної агресії Фонд уже здійснював гуманітарні місії до різних регіонів України, а саме в Суми, Харків, Херсон, Миколаїв, гарячі точки Донбасу та місця проживання вимушено переміщених осіб на заході України.

"Кожна наша місія планується на основі аналізу інформації про вимушено переміщених осіб і отриманих запитів у соцмережах, а також електронною поштою Фонду. Наші волонтери уважно вивчають цю інформацію, з її урахуванням планують наступні поїздки, обирають місця призначення, закуповують та фасують необхідні продукти", – зазначила Наталія Приходько, волонтерка Фонду Вадима Столара.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Реформи України "глибоко вражають" - Урсула фон дер Ляєн

     • 23739 переглядiв

    Окупанти вдарили по Херсону: виникли перебої з електрикою

     • 27687 переглядiв

    москва віддає своє майбутнє у заставу Пекіну - Столтенберг

     • 25898 переглядiв