peremovyny-yaki-proponuie-rf-tse-nasha-kapituliatsiia-danilov

Перемовини, які пропонує рф, - це наша капітуляція – Данілов

 • 23030 переглядiв

росія запускає фейки про нібито готовність до перемовин, щоб послабити Україну. Водночас Україна розробила Формулу миру, в якій прописані пункти, необхідні для досягнення справедливого миру.

Російський диктатор володимир путін не готовий ні до яких перемовин. Перемовини, які пропонує російська федерація - це українська капітуляція. Про це повідомив Секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю  Голосу Америки, передає УНН.

Ні до яких перемовин путін не готовий. путін чи його оточення роблять ці заяви, щоб знизити підтримку нашої країни. Вони запускають ці фейки, що нібито готові до перемовин. Але ви знаєте чітко позицію нашого президента: є 10 пунктів Формули миру Володимира Зеленського. Читайте уважно, там все написано. Бо перемовини, які пропонує російська федерація, доволі прості, – це наша капітуляція

- сказав Данілов.

Він наголосив, що Україна не може собі дозволити капітулювати перед росією.

Ми не можемо собі дозволити капітулювати перед країною, яка ще 24 лютого почала нас нищити. І ми і далі будемо іти до перемоги

- зазначив Данілов.

Доповнення

Представник ГУР МОУ Андрій Юсов заявив, що росія дійсно хотіла б швидше закінчити повномасштабне вторгнення яке розпочала. Проте для України головне питання - на яких умовах. Так він прокоментував статтю у The New York Times про те, що російський диктатор володимир путін нібито посилає сигнали заходу про бажання заморозити війну в Україні та почати переговори. При цьому путін не збирається поступатися навіть метром окупованої території.

путін вирішив продовжувати війну до остаточної перемоги - Боррель 24.12.23, 14:31

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Данілов: 20% флоту росії вже немає

     • 24336 переглядiв