peremoha-yaka-motyvuie-ta-nadykhaie-zelenskyi-vidreahuvav-na-rishennia-yevrorady-pro-pochatok-perehovoriv-pro-vstup-ukrainy

Перемога, яка мотивує та надихає: Зеленський відреагував на рішення Євроради про початок переговорів про вступ України

 • 36875 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення Євроради про початок переговорів України про вступ і наголосив, що це перемога, яка надихає, передає УНН.

"Перемога України. Перемога всієї Європи. Перемога, яка мотивує, надихає та зміцнює", - так Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення Євроради про початок переговорів про вступ України та Молдови.

Крім того, Зеленський привітав Молдову і додав, що "історію творять ті, хто не втомлюється боротися за свободу".

"Ухвалено рішення ... про відкриття переговорів про вступ України та Молдови до ЄС.

Я дякую всім, хто працював, щоб це сталося, і всім, хто допомагав. Вітаю кожного українця з цим днем. Я також вітаю Молдову і особисто Майю Санду. Історію творять ті, хто не втомлюється боротися за свободу", - резюмував Зеленський.

Додамо

Крім того, рішення Євроради прокоментував Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. 

"Цим рішенням Євросоюз також високо оцінив реформи, які ми зробили за останні роки, і виконання всіх рекомендацій Єврокомісії.  Попереду непростий шлях. Ми єдині та готові пройти його максимально швидко. Україна буде членом ЄС!" - наголосив Шмигаль.

Нагадаємо

Як повідомив президент Євроради Шарль Мішель, Європейська рада вирішила розпочати переговори про вступ України та Молдови. 

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Олену Шуляк переобрали головою партії "Слуга народу"

     • 34954 переглядiв