ukenru
peremoga-vivela-ukrayinskiy-klub-v-elit-raund-ligi-chempioniv-z-futzalu

Перемога вивела український клуб в еліт-раунд Ліги чемпіонів з футзалу

 • 10768 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Херсонський "Продексім" під орудою Хаві Родрігеса здолав "Халле Гоойк", заздалегідь оформивши перепустку до елітного раунду Ліги чемпіонів з футзалу, передає УНН з посиланням на Асоціацію футзалу України.

Другий матч у своєму квартеті херсонці провели з лідером за підсумками першого ігрового дня – бельгійським "Халле Гоойк", який є господарем міні-турніру у групі 2.

У першому таймі дублем у ворота бельгійців відзначився Роніньо. Другий тайм був більш багатим на голи, але українцям вдалося знову забити більше – 7:3 на їх користь. По дублю ще оформили Корсун та Михайло Зварич, ще раз відзначився Дані Фернандес.

Тож, перемога з рахунком 7:3 подарувала херсонцям перепустку до елітного раунду, оскільки у другому матчі квартету "Бенфіка" здолала "Араз" – 7:0, залишивши азербайджанців без набраних очок.

Зауважимо, нині саме лісабонці з чотирма очками в активі очолюють групу 2, випереджаючи українську команду лише за рахунок кращої різниці забитих та пропущених м'ячів. Третю сходинку з трьома пунктами посідає "Халле Гоойк".

Українські Національні Новини

Спорт