ukenru
pensioneri-silovikh-vidomstv-na-khmelnichchini-perekrivali-trasu-kiyiv-chernivtsi

Пенсіонери силових відомств на Хмельниччині перекривали трасу Київ-Чернівці

 • 13616 переглядiв

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 12 грудня. УНН.  Пенсіонери ОВС (органів внутрішніх справ) на Хмельниччині перекривали трасу Київ-Чернівці поблизу с. Сутківці Ярмолинецького району з 12:00 до 12:30, передає кореспондент УНН.

Близько 70 людей постійно ходили по нерегульованому пішохідному переходу. Дозволяли їхати лише транспортним засобам, у яких є діти і люди похилого віку. Також пропускали медиків і рейсові автобуси з пасажирами.

На трасі в сторону Кам'янця-Подільського і Хмельницького півгодини було заблоковано кілька сотень автомобілів. Серед них близько 50 вантажівок. Ветерани ОВС заявляють, що це перша подібна акція з перекриття автотраси.

"Це вимушений крок, адже нас не почули, коли ми виходили на майдани в обласних центрах, нас не почули і у Києві. Ми віддали багато років службі в органах внутрішніх справ і тепер вимагаємо достойних пенсій і поновлення наших пільг. Якщо нас і сьогодні не почують, ми поїдемо до Києва і відвезем Авакову наші нагороди, ордени та грамоти. Вимагаємо відставки міністра МВС України", - зазначив ветеран ОВС, житель Ярмолинецького району Ігор Степанович.

На Хмельниччині ветерани ОВС перекривали рух автотранспорту як на Ярмолинеччині - трасу Київ-Чернівці, так і у Славутському районі - трасу Хмельницьке-Рівне.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, пенсіонери силових відомств Одещини перекрили трасу Київ-Одеса.

Українські Національні Новини

Суспільство