ukenru
pens-razom-z-trampom-ochikuye-na-robotu-z-administratsiyeyu-zelenskogo

Пенс разом з Трампом очікує на роботу з адміністрацією Зеленського

 • 8858 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Віце-президент США Майк Пенс заявив, що по телефону привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України і разом із президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом очікує спільної роботи з його адміністрацією. Про це він у вівторок написав у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Сьогодні поговорив з обраним президентом України Володимиром Зеленським, щоб привітати його з перемогою. Президент Трамп і я з нетерпінням очікуємо спільної роботи з його адміністрацією для підтримки сильної, демократичної та процвітаючої України", - повідомив Пенс.

Нагадаємо, спецпредставник США з питань України Курт Волкер раніше повідомив, що президент США Дональд Трамп подзвонив, щоб привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах, а український народ - з мирними і демократичними виборами. 

У держдепі США заявили, що в американській адміністрації вважають, що президентські вибори в Україні були конкурентними, а їх результат відобразив волю народу країни.

Spoke to President-Elect Volodymyr Zelenskyy of Ukraine today to congratulate him on his victory. @POTUS and I look forward to working with his administration to support a strong, democratic, and prosperous Ukraine.

— Vice President Mike Pence (@VP) 23 апреля 2019 г.

Українські Національні Новини

Політика