ukenru
pavelko-shevchenko-schiro-zhive-zbirnoyu-i-ne-ozvuchiv-zhodnoyi-dodatkovoyi-umovi-kontraktu

Павелко: Шевченко щиро "живе збірною" і не озвучив жодної додаткової умови контракту

 • 13524 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував майбутнє продовження контракту з головним тренером збірної України Андрієм Шевченком і його тренерським штабом, передає УНН із посиланням на заяву Павелка у програмі "Великий футбол".

"Гравці і всі вболівальники збірної України вже звикли до таких емоцій від виступу нашої національної збірної. Весь цей час через паузу з коронавірусом ми з Андрієм Шевченком обговорювали цю ситуацію і розуміли, що є інтерес від різних клубів та інших зацікавлених осіб. Однак важливо, що від самого Андрія Миколайовича ніколи не було і натяку на те, що він може розглянути альтернативний варіант", - сказав Павелко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко прокоментував продовження контракту з УАФ.

Контракт з Шевченком і його тренерським штабом буде продовжений до 31-го грудня 2022 року. Сторони вже погодили деталі нової угоди, а його офіційний висновок є лише формальністю, каже Павелко.

"Для нас є справою честі, що наша збірна почала показувати гру, яка радує наших уболівальників. Не закінчено етап, не закінчена історія і сам Андрій розуміє, що важливо підтримати гравців в історії становлення команди. Мені дуже приємно говорити про те, що жодного слова про додаткові умови, які могли б стати на заваді продовженню нашого контракту, я не почув. Шевченко щиро "живе командою", - розповів президент УАФ.

Нагадаємо, як повідомлялося в УНН, УАФ продовжив контракт з тренерським штабом Андрія Шевченка.

Відзначимо, що під керівництвом Шевченка національна збірна України вийшла на "ЄВРО" з першого місця у групі і без жодної поразки.

Українські Національні Новини

Спорт