ukenru
patrulni-zatrimali-uchasnikiv-strilyanini-na-khersonschini

Патрульні затримали підозрюваних у стрілянині на Херсонщині

 • 11345 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Патрульні поліцейські з підрозділу в АР Крим та місті Севастополі затримали на Херсонщині підозрюваних в участі у конфлікті зі стріляниною в населеному пункті неподалік від тимчасово окупованої території. Про це повідомив начальник відокремленого відділу патрульної поліції в АРК та Севастополі Віктор Левченко, передає УНН.

"Екіпаж патрульної поліції в АР Крим та місті Севастополі отримує виклик про стрільбу в населеному пункті неподалік від тимчасово окупованої території, з можливим використанням автоматичної зброї і приблизний опис транспортних засобів, на яких з місця зникли учасники події", - розповів у Facebook Левченко про інцидент.

З його слів, на виклик вирушили три екіпажі патрульних.

"Відпрацьовуючи територію, помічають транспортний засіб, що схожий за описом у виклику, а в ньому четверо міцних молодиків. Без жодних вагань зброя приведена в бойове положення – чіткі команди, швидке і рішуче затримання. За мить всі на підлозі і в кайданках", - додав він.

З його слів, транспортний засіб мав усі ознаки участі в описаному заявником конфлікті.

"Далі, за декілька сот метрів, помічають інший транспортний засіб, що також підпадає під опис, як той, що зник з місця події. Знову миттєві і чіткі дії патрульних. Особа затримана", - зазначив Левченко.

Під час відпрацювання прилеглої території, за його словами, у "посадці" помічено ще один транспортний засіб з явними ознаками участі в конфлікті. "Біля нього двоє осіб в камуфльованому одязі, що своєї присутності там пояснити не можуть. Затримані. Так само чітко, миттєво і рішуче", - повідомив начальник кримської патрульної поліції.

"На місці самого конфлікту затримано ще двох осіб, що мали при собі "предмети, схожі на пістолети", та виявлено багаточисельні ознаки вищевказаних подій", - розповів Левченко.

За його словами, менш ніж за півгодини з моменту виклику "всі учасники події затримані патрульною поліцією, а на місці працюють слідчі".

Нагадаємо, 3 квітня у Чонгарі на Херсонщині біля агропідприємства сталася стрілянина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП