ukenru
patriarkh-oleksandriyskiy-nagorodiv-novinskogo-ordenom-za-zaslugi-pered-vselenskim-pravoslavyam

Патріарх Олександрійський нагородив Новинського орденом за заслуги перед вселенським Православ'ям

 • 2389 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Патріарх Олександрійський і всієї Африки Феодор II нагородив народного депутата Вадима Новинського орденом за заслуги перед вселенським Православ'ям, передає УНН.

"Вчора перебуває з дружнім візитом в Україні, в Одесі, Предстоятель Олександрійської Православної Церкви Блаженніший Патріарх Олександрійський і всієї Африки Феодор II удостоїв мене найвищої честі, і за заслуги перед Вселенським Православ'ям нагородив найвищою нагородою Олександрійської Православної Церкви - нагрудним хрестом святого Апостола і євангеліста Марка" , - про це на своїй сторінці в Facebook написав лідер Партії світу Вадим Новинський.

Нагадаємо, 27 вересня 2018 року в Одесу з дружнім візитом прибув Блаженніший Патріарх Олександрійський і всієї Африки Феодор - Предстоятель Олександрійської Православної Церкви - другий по честі серед Предстоятелів Православних Церков світу. 28 вересня в 09.00 Блаженніший Патріарх Феодор звершив Божественну літургію в Свято-Троїцькому соборі м Одесси.29 вересня Предстоятель Української православної церкви Московського патріархату, митрополит Київський і всієї України Онуфрій прибув з візитом до Одеси. Як передає кореспондент "Думській", Там Онуфрія чекало велике кількість віруючих, а також патріарх Олександрійський Феодор II і митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел, нардеп від "ОппоБлока" Вадим Новинський. Потім Онуфрій зустрівся з Феодором II, а потім вони разом взяли участь у божественній літургії з нагоди дня пам'яті преподобного Кукші Одеського.

Українські Національні Новини

Суспільство