ukenru
parubiy-poyasniv-chomu-vinikla-zatrimka-z-golosuvannyam-po-antikoruptsiynomu-sudu

Парубій пояснив, чому виникла затримка з голосуванням по Антикорупційному суду

 • 7004 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. На сьогоднішній день головна дискусія щодо законопроекту про Антикорупційний суд точиться навколо повноважень громадської ради міжнародних експертів. Про це під час брифінгу заявив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"З самого початку, як закон (про Антикорупційний суд – ред.) був поданий, була озвучена позиція Венеційської комісії, що не всі її пропозиції (до закону – ред.) були враховані під час розгляду цього закону. Закон, який був внесений Президентом не врахував всі пропозиції і з того періоду головна дискусія йшла щодо того, як законопроект прийнятий в першому читані скорегувати з пропозиціями, які дала Венеційська комісія. Станом на сьогодні більшість пропозицій і рекомендацій враховані. Фактично дискусія залишається по одній позиції – це повноваження громадської ради міжнародних експертів", – повідомив А.Парубій.

Як повідомляв УНН, Голова Верховної Ради Андрій Парубій доручив профільному комітету завершити розгляд правок до законопроекту про Антикорупційний суд.

Нагадаємо, Генпрокурор Луценко розповів про розбіжності з МВФ щодо Антикорупційного суду.

Українські Національні Новини

Політика