ukenru
parubiy-ne-viklyuchaye-rozglyad-zakonu-pro-antikoruptsiyniy-sud-nastupnogo-tizhnya

Парубій не виключає розгляд закону про Антикорупційний суд наступного тижня

 • 8130 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Парламент можливо не зможе закінчити розглядати законопроект про Антикорупційний суд цього тижня. Про це в кулуарах парламенту заявив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Мої розрахунки на те, що сьогодні ми зможемо вийти на рішення під великим знаком питання. Так виглядає, що ми змушені будемо перейти на наступний тиждень. Ми навіть не дійшли до половини поправок… Ряд правок, по яких комітет написав – визначились в залі, по них буде особлива дискусія, але кожну з тих правок я поставлю, щоб зал визначився… Я сумніваюся (що буде третє читання – ред.), бо воно передбачає розгляд технічних правок… Я буду робити все можливе, щоб ми прийняли його чим швидше", - повідомив А.Парубій.

Відмітимо, що на ранковому засіданні розглянуто 779 правок з 1927-и.

Як повідомляв УНН, президентський законопроект про Антикорупційний суд кардинально відрізняється від того документу, який сьогодні розглядають в парламенті у другому читанні і цей документ не має підтримки в сесійній залі. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України Валерій Карпунцов.

Додамо, що Верховна Рада України не встигне сьогодні повністю пройти процедуру розгляду правок до законопроекту про Антикорупційний суд. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України Олексій Гончаренко.

Відмітимо, питання вето для міжнародних експертів щодо Антикорупційного суду не вирішено.

Нагадаємо, 24 травня Верховна Рада продовжила розгляд поправок до законопроекту про Вищий антикорупційний суд.

Українські Національні Новини

Політика