ukenru
parubiy-nazvav-pitannya-nomer-odin-nastupnogo-plenarnogo-tizhnya

Парубій назвав питання "номер один" наступного пленарного тижня

 • 6824 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Ключовими питаннями для Верховної Ради наступного пленарного тижня буде затвердження у першому читанні проекту Державного бюджету України на 2019 рік і позбавлення недоторканності двох народних депутатів за поданням Генерального прокурора України. Про це заявив голова Верховної Ради України Андрій Парубій, передає УНН з посиланням на прес-службу ВР.

"Питанням номер один наступного тижня буде бюджет. Згідно з регламентом, ми повинні ухвалити у першому читанні бюджет на 2019 рік до 20 жовтня", - зазначив Парубій.

Голова парламенту повідомив, що Верховна Рада має розглянути подання Генерального прокурора України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності двох народних депутатів.

Так, 4 жовтня народні депутати не підтримали позбавлення недоторканності  народного депутата з фракції "Опозиційний блок" Сергія Дунаєва.

У понеділок, 8 жовтня, парламентський комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради, як зазначається, розгляне подання щодо позбавлення недоторканності народних депутатів з "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Дмитра Колеснікова. Після цього ці питання можуть бути проголосовані у сесійній залі.

Нагадаємо, голова ВР назвав причину відкладення перейменування двох областей.

Українські Національні Новини

Політика