partyzany-vystezhyly-vorozhyi-zrk-tor-m2-u-donetskii-oblasti-atesh

Партизани вистежили ворожий ЗРК "Тор-М2" у Донецькій області - "АТЕШ"

 • 28929 переглядiв

Українські партизани "АТЕШ" виявили російський ЗРК "Тор-М2" біля Стародубовського водосховища на Донеччині. Окупанти збільшили кількість патрулів та встановили засоби РЕБ для захисту від атак ЗСУ.

Українські партизани вистежили російський ЗРК "Тор-М2" біля Стародубовського водосховища у Донецькій області. Про це повідомляє рух "АТЕШ", передає УНН.

Агент "АТЕШ" виявив останню модифікацію ЗРК "Тор-М2" та десяток окупантів, які обслуговують комплекс. За спостереженнями, військовослужбовці росії не ведуть активну підготовку до потенційних повітряних небезпек, регулярно прохолоджуючись у посадці,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За словами партизанів, очевидно, що окупанти значно збільшили кількість патрулів у районі розміщення ЗРК, що свідчить про високу оцінку загрози атак з боку українських ЗС. Також РЛС тримають постійно вимкненою, оскільки AGM-88 від ЗСУ "виносить" такі установки оперативно.

Крім того, було відмічено, що біля позицій ЗРК були встановлені додаткові засоби радіоелектронної боротьби, призначені для придушення сигналів у разі безпілотників ЗСУ.

Окупанти встановили велику кількість вогневих точок на пляжах у Криму - "АТЕШ"17.07.24, 15:21

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі