partyzany-v-krymu-znaishly-sklady-minoborony-rf-u-dzhankoi-i-zdaly-koordynaty-atesh

Партизани в Криму виявили склади міноборони рф у Джанкої, і здали координати - "АТЕШ"

 • 27239 переглядiв

Партизанська група "АТЕШ" в окупованому Криму виявила в Джанкої склади, які використовуються російськими військами для зберігання продовольства, обмундирування і наметів, і передала їхні координати українським військовим для можливих ударів.

Партизани "АТЕШ" у тимчасово окупованому Криму виявили склади окупаційних військ у Джанкої, і здали координати Силам оборони України. Інформацію вони оприлюднили також у своєму телеграм каналі, передає УНН.

Наші агенти продовжують активно відстежувати діяльність окупаційних військ на півострові. Так було виявлено складські приміщення, які мо рф використовують для зберігання продуктів, військової форми і наметів. Примітно те, що це місце використовують як перевалочну базу. ... Усю інформацію оперативно передають СОУ, щоб вони враховували її під час планування заходів на території Криму.  

- зазначили в "АТЕШ".

Деталі

Партизани додали, що російська армія вкотре нехтуючи простими правилами, збирала військову техніку в одному місці.

Зазначається, що поблизу військового складу є цивільна інфраструктура. Ймовірно, це зроблено для того, щоб у разі удару, надалі звинуватити Сили Оборони України в ударах по ній.

Координати складу: 45.703063, 34.379040

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі