ukenru
palayuchiy-tanker-u-chornomu-mori-mozhe-vibukhnuti

Палаючий танкер у Чорному морі може вибухнути

 • 13501 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. На танкері "Маестро", що горить у Чорному морі вже третю добу, зберігається загроза вибуху. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС

Зазначається, що контрольований дрейф іншого танкера "Канді" поновився і він почав рух в сторону узбережжя Краснодарського краю Росії.

"Канді" майже вигорів, а перший, який на якорі, він нікуди не рухається, горить: у нього полум’я до 20 метрів заввишки. Якщо погода дозволить людей висадити, значить, висадять на борт і будуть дивитися, чи загрожує судну затоплення", - повідомили у російській морській рятувальній службі.

Раніше УНН повідомляв, що два палаючих танкера, які дрейфують у Чорному морі, рухаються в бік Керченської протоки

Нагадаємо, пожежа на танкерах "Маестро" і "Канді", що належать турецькій компанії, виникла 21 січня в районі Керченської протоки. За попередніми даними, інцидент стався під час перевантаження палива з одного судна на інше. На борту "Канді" перебували 17 осіб, з них дев’ять — громадяни Туреччини, вісім — Індії. На борту "Маестро" перебували 15 осіб, у тому числі громадяни Туреччини та Індії. Врятувати вдалося 12 людей, знайдені тіла десяти, пошуки ще десяти моряків тривають.

Українські Національні Новини

Новини Світу