ukenru
padinnya-vii-skovogo-litaka-na-kharkivschini-rozpochala-rabotu-komisiya-po-rozsliduvannyu-prichin-katastrofi

​​Падіння військового літака на Харківщині: розпочала работу комісія по розслідуванню причин катастрофи

 • 19191 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. За дорученням Президента України створена Державна комісія під головуванням віце-прем'єр-міністра Олега Уруського для з'ясування обставин падіння військового літака АН - 26 поблизу міста Чугуїв, Харківської області та надання всієї необхідної допомоги постраждалим. Про це повідомляє пресслужба МВС, інформує УНН.

Вказується, що на місці трагедії працюють: міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр оборони Андрій Таран, голова ДСНС України Микола Чечоткін, голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер та інші посадові особи.

Нагадаємо, на місці падіння літака на Харківщині знайшли ще одне тіло загиблого.

Раніше у СБУ повідомили деталі і хронологію авіакатастрофи на Харківщині.

Як повідомлялося раніше в УНН, "чорну скриньку" на місці авіакатастрофи на Харківщині не знайдено. На місці катастрофи знайшли тіла тільки 22 людей. 

Нагадаємо, у зв’язку авіакатастрофою військового літака Ан-26 під містом Чугуїв ускладнено рух на трасі "Київ — Харків — Довжанський".

Також стало відомо, що Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування авіакатастрофи військового літака ЗСУ, який розбився 25 вересня під Чугуєвом. За фактом авіакатастрофи відкрито кримінальне провадження. На борту військового літака перебувало 27 осіб. В Офісі Генпрокурора України повідомили, що під час авіакатастрофи загинули 25 осіб, двоє постраждалих — у важкому стані в лікарні. На борту літака знаходилися курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ.

Українські Національні Новини

Суспільство