Падіння численних уламків ворожих ракет на лівому березі столиці: наслідки атаки

 • 35100 переглядiв

Системи протиповітряної оборони збили ворожі ракети над Києвом, уламки яких спричинили пожежі та пошкодження у лівобережних районах міста. Мешканців евакуюють, а екстрені служби реагують на події.

На лівому березі Києва фіксоване численне падіння уламків ворожих ракет збитих ППО, повідомляє УНН з посиланням на місцеву владу.

"Після робити ППО по збиттю ворожих цілей над Києвом, зафіксовано численне падіння уламків на лівому березі міста.  Зокрема в Дніпровському районі попередньо є загорання в багатоквартирному житловому будинку", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Підрозділи ДСНС працюють по викликах.

У КМВА повідомили, що в Деснянському районі попередньо є загорання в дворі багатоквартирного будинку. Інформація уточнюється. Підрозділи ДСНС виїхали за викликом.

Крім того мер міста Віталій Кличко повідомив, що у Дніпровському районі уламками ракети пошкоджений фасад житлового будинку. Відбувається евакуація мешканців. Пожежно-рятувальні служби та медики працюють на місці. У КМВА додали, що є загоряння балкону на 7 поверсі. 

Раніше Кличко також повідомив, що у Дніпровському районі загорілися авто. У КМВА уточнили, що горить 4 авто. 

В Києві наразі триває повітряна тривога повʼязана із загрозою застосування ракетного озброєння. До відбою перебувайте в укриттях!

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Удар по Києву: в одному з районів столиці горять авто

     • 144606 переглядiв

    Вибухи пролунали в Києві: ракетна загроза в регіоні

     • 126170 переглядiв