padinnia-20-richnoho-khloptsia-v-dnipro-u-kyievi-cherez-obryv-trosa-na-atraktsioni-politsiia-vidkryla-provadzhennia

Падіння 20-річного хлопця в Дніпро у Києві через обрив троса на атракціоні: поліція відкрила провадження

 • 18345 переглядiв

Поліція розпочала розслідування за двома статтями КК України після обриву троса на атракціоні-спуску через Дніпро. 20-річний хлопець впав у річку, ведуться пошуки.

Поліція відкрила провадження за двома статтями  через обрив троса на атракціоні-спуску через Дніпро, в результаті чого в річку  впав 20-річний хлопець.  Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Києва.

За наявною у поліції інформацією на момент трагічного випадку на атракціоні перебував 20-річний хлопець

- йдеться в повідомленні.

За фактом вказаної події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України.

Зокрема мова йде про порушення правил безпеки особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей – ч. 2. ст. 272 КК України та службова недбалість,що спричинила загибель людини – ч.3 ст. 367 Кримінального кодексу України

- інформує поліція.

Наразі поліція продовжує працювати на місці події, всі обставини встановлюються.

Доповнення

Місцеві пабліки повідомляли, що у Києві обірвався трос атракціону-спуску через Дніпро. Людина, яка в цей час спускалася по тросу, впала у Дніпро.

Згодом в ДСНС Києва повідомили УНН, що водолазно-рятувальне відділення обстежує ділянку водної акваторії для пошуку людини.

Раніше на цьому ж атракціоні ставалися випадки, коли люди застрягали посеред спуску.

В КМДА зазначили, що місто вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування діяльності компанії, що експлуатує атракціон-спуск через Дніпро в Києві на якому обірвався трос й в результаті впала дівчина в річку.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі