ukenru
p-zhebrivskiy-boyoviki-ne-dayut-vidnoviti-poshkodzheni-liniyi-elektroperedachi

П.Жебрівський: бойовики не дають відновити пошкоджені лінії електропередачі

 • 9302 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Бойовики не дають працівникам обленерго відновити пошкоджені в результаті бойових дій лінії енергопостачання, що живлять Донецьку фільтрувальну станцію і Авдіївський коксохімічний завод. Про це заявив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"П'ять проривів, які були на українській стороні, тобто, стріляли з того боку, наші ремонтники відновили. З того боку також є ремонтники, але сепаратисти не дали ремонтникам обленерго, які на тій стороні, відновити лінії розриву. Вони звинуватили українську сторону в тому, що є обстріли, хоча їх не було, там були присутні і ОБСЄ та спостерігачі нашого координаційного центру", - заявив П.Жебрівський.

Також він зазначив, що ще немає письмових гарантій збереження режиму тиші.

"Усні домовленості є, чекаємо письмового. Там буквально на 2-3 години роботи, всі необхідні заходи визначені", - додав він.

Крім того, П.Жебрівський додав, що бойовики також повинні бути зацікавлені у відновленні енергопостачання: "ДФС не працює і велика частина Донецька і Ясинуватої сидять без води".

Нагадаємо, українська сторона повністю відремонтувала лінії електропередач у Авдіївці.

Як повідомляв УНН, подачу електроенергії до Авдіївки ще не відновлено.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП