ukenru
p-poroshenko-rozpoviv-pro-zusillya-dlya-povernennya-ukrayinskikh-politvyazniv-z-rf

П.Порошенко розповів про зусилля для повернення українських політв’язнів з РФ

 • 9146 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Україна докладає максимум зусиль для повернення українських політв’язнів з Росії. Про це у суботу заявив Президент Петро Порошенко у зверненні з нагоди Міжнародного дня прав людини, передає УНН.

"Україна докладає максимум зусиль, щоб українські політв’язні, яких у Росії безпідставно кинуто за грати, повернулися на рідну землю", - зазначив П.Порошенко.

Президент подякував міжнародним партнерам, "особливо Європейському Союзу, що підтримують Україну щодо вимог до Російської Федерації з якнайшвидшого звільнення українських заручників, які утримуються на окупованих територіях та у російських в’язницях".

"Як Президент України і надалі робитиму усе можливе, щоб основоположне право наших громадян на свободу було повністю захищено", - додав Глава держави.

Також П.Порошенко висловив переконання, що "спільними зусиллями ми подолаємо усі труднощі на шляху розбудови вільної, демократичної та європейської держави".

"Забезпечення і захист прав людини та громадянина завжди залишатимуться безумовним пріоритетом української влади", - наголосив Президент.

Нагадаємо, П.Порошенко розраховує на підтримку ГА ООН резолюції щодо прав людини в Криму.

Українські Національні Новини

Політика