ukenru
p-poroshenko-rosiya-khotila-povernuti-ukrayinu-do-svoyeyi-imperiyi

П.Порошенко: Росія хотіла повернути Україну до своєї імперії

 • 11252 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Росія прийшла на нашу землю, щоб роздерти Україну, щоб повернути нас назад до своєї імперії. Про це під час урочистостей з нагоди 25-річчя Асоціації міст України заявив Президент України Петро Порошенко, передає кореспондент УНН.

"Це нам нагадує, що війна не лише на Сході, не ми прийшли на їх землю, вони прийшли захопити нашу землю, вони пройшли роздерти Україну, вони прийшли, щоб замість українського народу визначати наше подальше майбутнє, повернути нас назад до Російської імперії", - сказав П.Порошенко.

Він зазначив, що щойно відбулося прощання із загиблими в результаті терористичних актів полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максимом Шаповалом та співробітником Служби безпеки України полковник Юрієм Возним.

"Ми попрощалися зі справжніми українськими героями, які віддали своє життя в боротьбі проти російського агресора, в боротьбі за незалежність України, за нашу волю, за нашу свободу, фантастичними людьми – Максимом Михайловичем Шаповалом і Юрієм Віталійовичем Возним", - додав П.Порошенко.

Як повідомляв УНН, у Києві відбулася церемонія прощання з полковником Головного управління розвідки Міноборони Максимом Шаповалом.

Українські Національні Новини

Політика