ukenru
p-poroshenko-pidkresliv-osobliviy-kharakter-spivpratsi-ukrayini-ta-litvi-v-oboronniy-sferi

П.Порошенко підкреслив особливий характер співпраці України та Литви в оборонній сфері

 • 5030 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко відзначив, шо Литва стала першою країною, яка протягнула руку допомоги Україні увійськовій сфері у важкі часи. Про це він повідомив під час прес-конференції за підсумками зустрічі з президентом Литви Далією Грібаускайтє, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні день сухопутних військ України, користуючись нагодою хочу привітати всіх українських воїнів і підкреслити особливий характер нашої співпраці в оборонній сфері з нашими литовськими партнерами. Ми дуже цінуємо той факт, що в найважчі для нас часи Литва першою протянула руку допомоги, постачала нам зброю. Ми дуже дякуємо Литві за ту роль, яку вона відіграє в оздоровленні українських поранених військовослужбовців",- сказав П.Порошенко.

Нагадаємо, Д.Грібаускайте привітала Сухопутні війська ЗСУ зі святом

Як повідомляв УНН, президент Литовської Республіки Даля Грібаускайтє прибула 12 грудня до України з робочим візитом. Крім зустрічі з Президентом України Петром Порошенко, заплановано участь президентів України та Литви в роботі українсько-литовського бізнес-форуму.Також Д.Грібаускайтє візьме участь у відкритті Литовського скверу у центрі Києва.

Українські Національні Новини

Політика