ukenru
p-poroshenko-molod-zavzhdi-stoyala-v-avangardi-borotbi-za-nezalezhnist-ukrayini

П.Порошенко: молодь завжди стояла в авангарді боротьби за незалежність України

 • 11192 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Молодь завжди стояла в авангарді історичних змін, боротьби за незалежність України - від Героїв Круг до перших студентських палаток Революції на граніті, від Помаранчевої революції до Євромайдану, Героїв Небесної Сотні та "кіборгів". На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко у своєму вітанні до Дня молоді, передає УНН.

"У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення особистості, планування майбутнього, здобуття освіти, нових відкриттів та вражень, перших кроків та звершень на професійному шляху", - зазначив П.Порошенко.

Президент додав, що "сьогодні - день великих надій і очікувань. Напередодні українці отримали безвіз з країнами Євросоюзу, зруйнувавши завісу, яка відділяла Україну від Європи. Упевнений, що без вашої рішучої та безкомпромісної боротьби за європейський вибір цей день ніколи б не настав".

"Пишаюся тим, що молодь завжди стояла в авангарді історичних змін, боротьби за незалежність України - від Героїв Круг до перших студентських палаток Революції на граніті, від Помаранчевої революції до Євромайдану, Героїв Небесної Сотні та "кіборгів". Нині волю і свободу найкращі українці - воїни Збройних Сил та інших військових формувань захищають на Сході нашої держави. Вірю, що Україна ніколи не зійде зі шляху демократії, бо загартувалося нове покоління - покоління вільних людей", - зазначив Глава держави.

П.Порошенко також побажав усім добра, невичерпної творчості та життєвої наснаги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День батька молоді татусі Києва взяли участь у танцювальному флешмобі

Українські Національні Новини

Політика