ukenru
p-pinzenik-ye-sumnivi-scho-komitet-vstigne-do-kanikul-rozglyanuti-podannya-schodo-m-dobkina

П.Пинзеник: є сумніви, що комітет встигне до канікул розглянути подання щодо М.Добкіна

 • 8480 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. На сьогодні є сумніви, що комітет з питань регламенту встигне до канікулів розглянути подання Генеральної прокуратури України на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Михайла Добкіна, хоча таке засідання комітету мало б бути проведеним на наступному пленарному тижні. Таку думку в коментарі журналістам висловив народний депутат України, в.о. голови комітету з питань регламенту Павло Пинзеник, передає кореспондент УНН.

“Якщо вірна та інформація, яку надав мені голова Верховної Ради України, то (Михайло — ред.) Добкін ознайомився з пропозицією надати пояснення і з власне текстом подання сьогодні. Це означає, що почався відлік п’ятиденного строку, який надано йому для відповідних пояснень. Якщо він дійсно скористається всім цим часом, то у нас буде ще наступний, який призначений для роботи в пленарному режимі для того, щоб провести засідання комітету і розглянути це питання. Потім, якщо ви пам’ятаєте, у нас починаються літні канікули і є сумніви щодо того, що ми встигнемо, але думаю, на наступному тижні таке засідання мало би бути проведене”, — сказав П.Пинзеник.

Як повідомляв УНН, Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що до п'ятниці подання на народного депутата Михайла Добкіна може бути розглянуте комітетом Верховної Ради з питань регламенту.

Українські Національні Новини

Політика