ukenru
p-klimkin-provede-zustrich-z-derzhavnim-sekretarem-ssha-r-tillersonom

П.Клімкін проведе зустріч з Державним секретарем США Р.Тіллерсоном

 • 7445 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуваючи з робочим візитом у Вашингтоні 6-7 березня, проведе зустріч з Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном, представниками Адміністрації та Конгресу США. Про це УНН повідомили у прес-службі МЗС України.

"6-7 березня 2017 року Міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуває з робочим візитом у Вашингтоні", - йдетсья в повідомленні.

Як зазначається, метою поїздки – надання додаткового імпульсу інтенсивному політичному діалогу між Україною та США в рамках обговорення широкого кола практичних питань порядку денного українсько-американського стратегічного партнерства як в контексті відновлення територіальної цілісності та суверенітету України, так і підтримки Вашингтоном поступального просування внутрішніх реформ в Україні.

"Програма візиту включає зустрічі Міністра з Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном, представниками Адміністрації та Конгресу США", - додали в прес-службі.

Як повідомляв УНН, міністр закордонних справ України Павло Клімкін обговорив з федеральним міністром закордонних справ Німеччини Зігмаром Габріелем, як змусити Росію припинити їх тактику свідомої ескалації на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика