ukenru
p-klimkin-priyikhav-do-vashingtona

П.Клімкін приїхав до Вашингтона

 • 9350 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін приїхав до Вашингтона, де у вівторок взяв участь у відкритті VIII Українсько-Американського безпекового діалогу, передає УНН з посиланням на прес-службу МЗС України.

"Міністр закордонних справ Павло Клімкін подякував Українському конгресовому комітету Америки, Центру американсько-українських відносин та Американській Раді з питань зовнішньої політики за організацію заходу, який покликаний пожвавити фахову дискусію щодо України у США", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, міністр також подякував конгресу США за незмінну двопартійну підтримку, а також усій українській громаді США за важливу допомогу Україні.

Посол України в США Валерій Чалий привітав гостей заходу із 25-ою річницею україно-американських дипломатичних відносин, яка відзначається цього року та наголосив на необхідності подальшої незмінної підтримки України з боку США.

Раніше Президент П.Порошенко заявив, що П.Клімкін полетить у Вашингтон домовлятися про зустріч П.Порошенка з Д.Трампом.

Нагадаємо, 7 лютого голова МЗС Павло Клімкін повідомив, що візит президента Украіни Петра Порошенка до США може відбутись у найближчі тижні.

Українські Національні Новини

Політика