ukenru
p-fonseka-i-petryak-zalishitsya-v-shakhtari

П.Фонсека: І.Петряк залишиться в "Шахтарі"

 • 10067 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Головний наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував кадрову ситуацію в команді та поділився думками з приводу перших спарингів свого колективу у Німеччині, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "гірників".

На питання чи буде грати за "Шахтар" у майбутньому сезоні І.Петряк, португальський фахівець відповів: "Так. Хочу звернути увагу: усі футболісти, які зараз проходять передсезонну підготовку, залишаються в команді".

Також П.Фонсеку розповів про перемоги в двох стартових спарингах.

"У першому поєдинку зустрічались із суперником, який дуже агресивно діяв в обороні. Ми припустилися багатьох помилок. Після нам протистояв "Бохум" – представник Другої Бундесліги. Усі чудово розуміють, яка конкуренція існує між німецькими клубами, які інвестиції в них вкладаються. "Шахтар" провів гарний матч, навіть попри те що триває вже третій тиждень підготовки, футболісти трохи втомилися", - підкреслив фахівець.

Варто відзначити, що 23-річний І.Петряк з 2011 по 2016 роки захищав кольори "Зорі". На початку 2016 року "гірники" придбали гравця центральної ланки поля, але футболіст продовжив виступи за "Зорю" на правах оренди.

Додамо, що у сезоні 2016/17 І.Петряк зіграв в УПЛ і Лізі Європи 34 поєдинки в яких забив 5 голів і віддав 8 гольових пасів.

Як повідомляв УНН, "Шахтар" відмінив товариський матч із грецьким "ПАОКом".

Українські Національні Новини

Спорт