ukenru
otruyennya-v-cherkasakh-ditey-pochali-perevoditi-z-reanimatsiyi

Отруєння в Черкасах: дітей почали переводити з реанімації

 • 10454 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Спостерігається хороша тенденція, дітей з реанімації у Черкаській лікарні переводять у загальні відділення, звідки (під розписку) їх навіть передають батькам. Хоча завтра всі вони будуть змушені повторно здати аналізи для перевірки їхнього стану. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву директора департаменту освіти та гуманітарної політики Сергія Воронова у Facebook.

"Діти, що не були госпіталізовані проходять перевірки стану здоров'я в міській дитячій лікарні. Педпрацівники, які вчора були госпіталізовані, станом на ранок почувають себе набагато краще і вже завтра, за їх словами, готові йти на роботу", - додав він.

За словами С. Воронова, станом на тепер не визначено чи відновиться навчальний процес в школі завтра, адже і досі немає  ніяких рішень міської та обласної комісій з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, 8 травня в м. Черкаси на території загальноосвітньої школи № 8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття 15 учнів школи (2-9 класи). Всього на лінійці перебувало 424 учні. Навчальний процес в школі призупинено.

Станом на 7 годину 9 травня на лікуванні у Черкасах перебуває 57 осіб (53 учні та 4 вчителя), з них: 11 - в реанімації в стані середньої важкості, решта в задовільному та легкому стані.

Як повідомляв УНН, у дітей, яким стало погано під час шкільної лінійки в Черкасах, спостерігається інгаляційна токсична реакція. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун у Twitter.

Українські Національні Новини

Суспільство