ukenru
otruyennya-u-mikolayevi-dvokh-ditey-pereveli-do-reanimatsiyi

Отруєння у Миколаєві: двох дітей перевели до реанімації

 • 13401 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Медики перемістили до реанімації для спостереження двох школярів із 37, яких сьогодні госпіталізували із миколаївської школи №6. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Євген Шевченко, передає УНН.

"2-х дітей госпіталізовано для спостереження у реанімаційне відділення зі скаргами на головокружіння та болі в животі. Наголошую, наразі загрози життю дітей немає", - написав Шевченко.

Нагадаємо, діти постраждали внаслідок розпилення невідомої речовини у повітрі. Випадок стався в школі № 6 у Миколаєві. Із будівлі було евакуйовано 400 чоловік.

Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження за фактом події. В ліквідації наслідків надзвичайної ситуації брали участь сім бригад екстреної медичної допомоги Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як повідомили у МОЗ, кількість дітей, які отруїлися у наслідок розпилення невідомої речовини у миколаївській школі збільшилася до 37 осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП