osnova-nashoyi-stiykosti-lyudi-za-9-rokiv-viyni-mi-stali-mitsnishimi-za-beton-i-stal-zaluzhniy

Основа нашої стійкості – люди. За 9 років війни ми стали міцнішими за бетон і сталь - Залужний

 • 892131 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у річницю початку повномасштабної війни, яку розпочала росія, заявив, що основа стійкості – це люди. За девʼять років війни українці стали міцнішими за бетон і сталь, бо памʼятають приклади незламності оборонців ДАПу й Азовсталі, передає УНН.

Цитата

«Основа нашої стійкості - люди. Звичайні люди. Звичайні Герої. Серед нас. З нами в строю. Це люди, які взяли до рук зброю, щоб захистити своїх рідних, свої оселі і свою державу від ворожої неспровокованої та невиправданої агресії. Це люди, які зараз, у цю хвилину, бʼють окупанта, тримають позиції, мерзнуть в холодній, але рідній землі, рятують життя побратимам, допомагають війську всім, чим тільки можна допомогти. За девʼять років війни ми стали міцнішими за бетон і сталь, бо памʼятаємо приклади незламності оборонців ДАПу й Азовсталі», написав Залужний у Telegram.

Він подякував українцям.

«Усім, хто служить у лавах Збройних Сил та інших складових сил оборони України, - повага і глибока вдячність. Усім, хто допомагає, підтримує, вірить - доземний уклін. Усім полеглим за свободу - Вічна Памʼять і шана. Ми вистоїмо. І переможемо!», - наголосив Залужний.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський у річницю початку повномасштабної війни, яку розпочала росія проти України, заявив, що українці вистояли й зроблять все, щоб цього року здобути перемогу. Президент звернувся також до людей, які перебувають у тимчасовій окупації та наголосив, що Україна не залишила їх, і так чи інакше буде звільнено всі українські землі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 146 тисяч

     • 1135522 переглядiв

    Від 15° морозу до 11° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 1049004 переглядiв