oshukali-ponad-500-osib-u-kiyevi-vikrili-shakhraysku-skhemu-onlayn-investitsiy

Ошукали понад 500 осіб: у Києві викрили шахрайську схему онлайн-інвестицій

 • 19549 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. У столиці кіберполіція викрила організаторів шахрайської схеми онлайн-інвестицій, які обшукали понад пів тисячі громадян. Про це повідомила пресслужба МВС України, інформує УНН.

Цитата

“Троє організаторів у столиці утворили компанію, яка пропонувала громадянам отримувати пасивний дохід, інвестуючи гроші у проведення фінансових операцій на біржах. Для забезпечення діяльності фігуранти найняли на роботу близько 50 працівників”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зловмисники ошукали понад 500 громадян під виглядом інвестицій у проведення торгів на фінансових біржах. За це фігурантам загрожує до дванадцяти років ув’язнення.

Доповнення

Днями на Тернопільщині затримали хакера, який розробив фішинговий пакет, продавав його у DarkNet та допомагав здійснювати фішингові атаки на фінустанови за 11 країн світу. Так, збитки становлять десятки мільйонів доларів.

В Україні минулого року було зареєстровано понад 5 тис. кіберзлочинів, в яких вдалося оперативно затримати 106 фігурантів кримінальних проваджень, серед яких — 13 педофілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні понад 600 людей захворіли на COVID-19 повторно

     • 16401 переглядiв

    Разумков взяв один день відпустки за власний рахунок

     • 28098 переглядiв