ukenru
orban-znovu-rozkritikuvav-zakhidni-sanktsiyi-proti-rosiyi-poskarzhivsya-na-globalni-ekonomichni-naslidki

Орбан знову розкритикував західні санкції проти росії, поскаржився на глобальні економічні наслідки

 • 209112 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан сьогодні виступив з промовою у парламенті, під час якої поскаржився на санкції, запроваджені Заходом проти росії, а також заявив, що війна в Україні затягнеться на довгий час. Про це УНН повідомляє з посиланням на угорське видання Mandiner.

Цитата

"Від війни між Україною та росією страждатиме все більша і більша частина світу… Західні санкції перетворили локальну війну на глобальну економічну війну", – заявив він.

Деталі

Прем’єр-міністр країни поскаржився на економічні наслідки, до яких нібито призвели санкції Заходу. На думку Орбана, “більшій частині світу треба готуватися до затяжної війни”.

"Угорщина зараз стикається з цією глобальною економічною війною. Тепер усім ясно, що слід очікувати затяжної війни. ЄС і США допомагають Україні зброєю та грошима. А в росії запаси безмежні... Захід на боці війни, Угорщина на боці миру", - заявив Орбан.

Доповнення

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що Європейський Союз не повинен розглядати нові санкції проти росії, оскільки це нібито лише посилить кризу в енергетиці та завдасть шкоди Європі.

Зазначимо, що 15 вересня Європарламент заявив, що Угорщина більше не є "повною демократією".

Єврокомісія після цього рекомендувала призупинити фінансування Угорщини на суму близько 7,5 мільярдів євро.

Українські Національні Новини

Новини Світу